Referencer

Det siger kunderne om os

“Vi havde brug for nyt klædeskab (skunk-skab) i vores nye bolig og vi fik et tilbud fra Skaberiet via internettet. I kom forbi og vi fik en rigtig god snak om mulige løsninger.
Skabet blev bygget til tiden og af høj kvalitet, og vi kunne ikke ønske os en bedre løsning! Tak til Skaberiet for solidt og flot håndværk!”

C. Krone, Frederiksberg

Vores oplevelse med Skaberiet er 100% positiv og vi er rigtig, rigtig glade for vores indbygningsskab. Alt er gennemført med stor omhu og bærer præg af stor faglig stolthed. Udførelsen er meget præcis på millimeteren; grænsefladerne til eksisterende vægge/loft/gulv og paneler er ret imponerende og uden brug af snydemidler til at skjule unøjagtigheder. Prismæssigt er vi også overrasket over løsningen, som helt klart ligger under tilsvarende fra gængse byggemarkeder når man tager monteringen med i beregningen.

Rasmus Andersen

Vi har brugt Skaberiet til indretning af vores bryggers. Det har vi været fuldtilfreds med. Vi kan godt lide de slanke profiler og låger køre nemt. Vi vil gerneanbefale skaberiet til andre. Steen BraskovSalgsdirektør Vi har brugt Skaberiet til indretning af vores bryggers. Det har vi været fuld tilfreds med. Vi kan godt lide de slanke profiler og låger køre nemt. Vi vil gerne anbefale Skaberiet til andre.

Steen Braskov, Salgsdirektør


RING NU

og få en uforpligtende snak med Naja og Kenneth om jeres muligheder

Tlf: 93 99 13 29

Telefontid alle hverdage 08:00 – 17:00

Eller klik her og gå til kontakt siden

Kontakt os